Ontdek het hart van Friesland in een sloep van Bauke Visser Watersport

In de (avond) zon varen op de pittoreske Friese wateren borrelend met vrienden, gezellig met het gezin, of romantisch met je partner dat kan met een sloep van Bauke Visser, en een goed gevulde picknickmand* niet meer in het water vallen.

Bauke Visser Watersport biedt u een divers aanbod van sloepen waarmee u Friesland gemakkelijk kunt ontdekken. Onze vier- , vijf en zespersoons sloepen zijn goed onderhouden, schoon, volgetankt, vaarbewijs vrij en gebruiksvriendelijk waardoor u zonder zorgen heerlijk een dag kunt relaxen. Tevens krijgt u een vaarkaart mee.

U hoeft zich geen zorgen te maken over onvoorziene kosten: schoonmaakkosten en zwemvesten zijn bij de prijs inbegrepen.  

Onze actuele prijslijst dagverhuur 2024 vindt u hier.

Indien u voor meerdere dagen een sloep wilt huren dan zorgen wij desgewenst voor een extra tank brandstof (prijs tegen dagtarief). Tarieven vindt u hier

Wij willen er graag u op attenderen dat voor al onze sloepen de volgende regels gelden:

  • Legitimatie verplicht (geldig identiteit bewijs)
  • Huisdieren mee op aanvraag (altijd vooraf contact voor akkoord verhuurder!)
  • Eigenrisico per boot 250,- euro (door middel van machtigingsformulier)
  • Minimum leeftijd 21 jaar (voor uitzonderingen vooraf contact voor akkoord verhuurder)

 *kijk voor de mogelijkheden onder arrangementen.

Een aantal weken geleden heeft mijn vriend als verrassing een sloepje geregeld om er een dagje op uit te gaan. De sloep was prachtig en erg ruim (6 personen!) en van alle gemakken voorzien. Vanuit Jirnsum hebben we samen met 2 vrienden een dag over de prachtige Fryske meren gevaren en genoten van het heerlijke weer. We kregen een leuke picknickmand mee met daarin een kan verse koffie en zelfgebakken muffins. Ook hier was weer aan alles gedacht, zoals échte koffiemokken, suiker, roerstaafjes, noem het maar op! Al met al een geslaagde dag wat natuurlijk niet had gekund zonder de uitmuntende service van Bauke en Wieke. Wij komen zeker weer terug!

Verrassing - Zomer 2020