Ontdek het hart van Friesland in een sloep van Bauke Visser Watersport

In een (avond)zon op de pittoreske Friese wateren, gezellig met het gezin, borrelend met vrienden of romantisch met je partner, kan een dag of avond varen met een sloep van Bauke Visser Watersport en een goed gevulde picknickmand* niet meer in het water vallen.

Bauke Visser Watersport biedt u een divers aanbod van sloepen waarmee u Friesland gemakkelijk kunt ontdekken. Onze vier- , vijf en zespersoons sloepen zijn goed onderhouden, schoon, volgetankt en gebruiksvriendelijk waardoor u zonder zorgen heerlijk een dag kunt relaxen. Tevens krijgt u een vaarkaart mee en kunt u zonder vaarbewijs het water te trotseren.

Indien u voor meerdere dagen een sloep huurt dan zorgen wij, tegen een kleine meerprijs, voor een extra tank benzine of diesel.

Onze prijslijst vindt u hier

U hoeft zich geen zorgen te maken over onvoorziene kosten. Onze schoonmaakkosten zitten bijvoorbeeld bij de prijs in. Wel vragen wij u om de beleefdheid op te brengen om uw vuilnis binnen boord te houden en melding te maken van eventuele ongemakken.

Wij willen er graag u op attenderen dat voor al onze sloepen de volgende regels gelden:

  • Legitimatie verplicht (geldig identiteit bewijs)
  • Huisdieren op aanvraag
  • Eigenrisico per boot 250,- euro (door middel van machtigingsformulier)
  • Minimum leeftijd 21 jaar
  • Vertrek op zon- en feestdagen vanaf 10.00 uur.

 *kijk voor de mogelijkheden onder arrangementen.

Een aantal weken geleden heeft mijn vriend als verrassing een sloepje geregeld om er een dagje op uit te gaan. De sloep was prachtig en erg ruim (6 personen!) en van alle gemakken voorzien. Vanuit Jirnsum hebben we samen met 2 vrienden een dag over de prachtige Fryske meren gevaren en genoten van het heerlijke weer. We kregen een leuke picknickmand mee met daarin een kan verse koffie en zelfgebakken muffins. Ook hier was weer aan alles gedacht, zoals échte koffiemokken, suiker, roerstaafjes, noem het maar op! Al met al een geslaagde dag wat natuurlijk niet had gekund zonder de uitmuntende service van Bauke en Wieke. Wij komen zeker weer terug!

Verrassing - Zomer 2020